5-6 תפוחי אדמה עם הקליפה שטופים חצויים לרבעים להרתיח 10 דקות על הגז( לא יותר..) לסנן ולהניח בצד.
1/2 כוס שמן זית
כפית מיונז
1/2 כף רוטב חרדל סילאן של קנור
2 כפות אבקת מרק בצל
כפית שום כתוש
1 כפית פפריקה מעושנת
כפית מלח ים אטלנטי
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
לשיפודי פרגית
1 קילו פרגיות חתוכות
1/2 כוס שמן זית
חצי כפית שום כתוש
2 וחצי כפות רוטב חרדל סילאן של קנור מהסדרה הים תיכונית.
מעט מלח
מעט פלפל שחור
קורט כורכום
כפית תבלין לפרגיות/על האש.
אופן ההכנה
1
פרגיות: לערבב בקערה את השמן זית עם התבלינים הרשומים מעלה ,להוסיף את הפרגיות ולהשרות עם המרינדה במקרר שעתיים לספיגת טעמים, לשפד את חתיכות הפרגית בשיפודי מיני ולצרוב על פלאנצה חמה מאוד..
2
פוטטוס: לערבב את כל התבלינים הרשומים מעלה עם השמן זית בתוך קערה ולשפוך על התפוחי אדמה , לערבב היטב ואם יש צורך להוסיף עוד שמן זית.לסדר בתבנית ולהכניס לתנור מחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה יפה. .
1
פרגיות: לערבב בקערה את השמן זית עם התבלינים הרשומים מעלה ,להוסיף את הפרגיות ולהשרות עם המרינדה במקרר שעתיים לספיגת טעמים, לשפד את חתיכות הפרגית בשיפודי מיני ולצרוב על פלאנצה חמה מאוד..
2
פוטטוס: לערבב את כל התבלינים הרשומים מעלה עם השמן זית בתוך קערה ולשפוך על התפוחי אדמה , לערבב היטב ואם יש צורך להוסיף עוד שמן זית.לסדר בתבנית ולהכניס לתנור מחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה יפה. .