אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,143
צפיות

שיפודי פרגית לצד פוטטוס

המתכון של
שיפודי פרגית לצד פוטטוס

מיני שיפודי פרגית ברוטב מיוחד לצד פוטטוס מושלמיםם

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לפוטטוס
  • 5-6 תפוחי אדמה עם הקליפה שטופים חצויים לרבעים להרתיח 10 דקות על הגז( לא יותר..) לסנן ולהניח בצד.
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כפית מיונז
  • 1/2 כף רוטב חרדל סילאן של קנור
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • כפית שום כתוש
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • כפית מלח ים אטלנטי
  • רבע כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כורכום
  • לשיפודי פרגית
  • 1 קילו פרגיות חתוכות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • חצי כפית שום כתוש
  • 2 וחצי כפות רוטב חרדל סילאן של קנור מהסדרה הים תיכונית.
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • קורט כורכום
  • כפית תבלין לפרגיות/על האש.
אופן ההכנה
  • 1

    פרגיות: לערבב בקערה את השמן זית עם התבלינים הרשומים מעלה ,להוסיף את הפרגיות ולהשרות עם המרינדה במקרר שעתיים לספיגת טעמים, לשפד את חתיכות הפרגית בשיפודי מיני ולצרוב על פלאנצה חמה מאוד..


  • 2

    פוטטוס: לערבב את כל התבלינים הרשומים מעלה עם השמן זית בתוך קערה ולשפוך על התפוחי אדמה , לערבב היטב ואם יש צורך להוסיף עוד שמן זית.לסדר בתבנית ולהכניס לתנור מחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה יפה. .


1

פרגיות: לערבב בקערה את השמן זית עם התבלינים הרשומים מעלה ,להוסיף את הפרגיות ולהשרות עם המרינדה במקרר שעתיים לספיגת טעמים, לשפד את חתיכות הפרגית בשיפודי מיני ולצרוב על פלאנצה חמה מאוד..


2

פוטטוס: לערבב את כל התבלינים הרשומים מעלה עם השמן זית בתוך קערה ולשפוך על התפוחי אדמה , לערבב היטב ואם יש צורך להוסיף עוד שמן זית.לסדר בתבנית ולהכניס לתנור מחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה יפה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים