הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקלפים תפו"א וחותכים לאורל ל3 .
משרים במים ומלח למשך חצי שעה.
במקביל בקערה שמים את כל מצרכי הבלילה ונותנים לה לנוח חצי שעה.
מכינים 2 צלחות .
אחת עם קמח ואחת ביצה מעורבבת עם רסק עגבניות .
לוקחים את התפוא אדמה שהשרנו , עושים חריץ באמצע (לא עד הסוף*) ומכניסים לתוכו את בלילת הבשר , טובלים את התפוא הממולא בקמח ואז בביצה עם הרסק ואז מטגנים בשמן .
אפשר גם בלי תפו"א, כמו קציצה.
בהצלחה 😊.