לןגן

מפרום

מאת: Miran Ben Lulu, פורסם: 19/12/2019 | 22:55
מפרום

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה

לציפוי

אופן הכנה

  1. מקלפים תפו"א וחותכים לאורל ל3

  2. משרים במים ומלח למשך חצי שעה

  3. במקביל בקערה שמים את כל מצרכי הבלילה ונותנים לה לנוח חצי שעה

  4. מכינים 2 צלחות

  5. אחת עם קמח ואחת ביצה מעורבבת עם רסק עגבניות

  6. לוקחים את התפוא אדמה שהשרנו , עושים חריץ באמצע (לא עד הסוף*) ומכניסים לתוכו את בלילת הבשר , טובלים את התפוא הממולא בקמח ואז בביצה עם הרסק ואז מטגנים בשמן

  7. אפשר גם בלי תפו"א, כמו קציצה

  8. בהצלחה 😊