קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מקלפים תפו"א וחותכים לאורל ל3
משרים במים ומלח למשך חצי שעה
במקביל בקערה שמים את כל מצרכי הבלילה ונותנים לה לנוח חצי שעה
מכינים 2 צלחות
אחת עם קמח ואחת ביצה מעורבבת עם רסק עגבניות
לוקחים את התפוא אדמה שהשרנו , עושים חריץ באמצע (לא עד הסוף*) ומכניסים לתוכו את בלילת הבשר , טובלים את התפוא הממולא בקמח ואז בביצה עם הרסק ואז מטגנים בשמן
אפשר גם בלי תפו"א, כמו קציצה
בהצלחה 😊