אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,203
צפיות

מפרום טריפוליתאי אמיתי אסלי

המתכון של
מפרום טריפוליתאי אמיתי אסלי

טעים כל מילה מיותרת

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג בשר עוף טחון ח 1/2 ק"ג בשר בקר
  • 3 בצלים בנוני קצוצים
  • 1 כרישה קצוצה
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 פרוסות לחם רטוב וסחוט
  • 1/2 כוס פרורי לחם
  • 1/2 כוס קמח מצה
  • 8 בצים
  • כף מחוקה חררג״(תבלין למפרום)
  • מלח לפי הטעם
  • תפו"א לפי הצורך
  • מצרכים הדרושים לרוטב לבישול הקציצות
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כרישה קצוצה
  • 1 תפו"א
  • 1/2 כף רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה
אופן ההכנה
  • 1

    מפרום טריפוליתאי אמיתי .


  • 2

    1)לערבב בקערה את כל החומרים לעיסה אחידה להרגיש שלא קשה מדי או רכה מידי.


  • 3

    2)לקלוף תפו"א לפרוס לפרוסות מחוברות להשרות במי מלח לשעתיים לשטוף לסנן למלא בין פרוסות התפו"א מקמחים את כל .


  • 4

    הקציצות טובלים בביצה ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה .


  • 5

    אופן ההכנת הרוטב.


  • 6

    מטגנים בסיר שטוח בצל כרישה תפו"א רסק עגבניות פפריקה מתוקה .


  • 7

    כפית תבלין למפרום.


  • 8

    מלח לפי הטעם .


  • 9

    לסדר יפה את הקציצות בסיר לאוסיף מים לבשל במשך שעה על אש בנונית בתיאבון .


  • 10

    *בהצלחה*.


1

מפרום טריפוליתאי אמיתי .


2

1)לערבב בקערה את כל החומרים לעיסה אחידה להרגיש שלא קשה מדי או רכה מידי.


3

2)לקלוף תפו"א לפרוס לפרוסות מחוברות להשרות במי מלח לשעתיים לשטוף לסנן למלא בין פרוסות התפו"א מקמחים את כל .


4

הקציצות טובלים בביצה ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה .


5

אופן ההכנת הרוטב.


6

מטגנים בסיר שטוח בצל כרישה תפו"א רסק עגבניות פפריקה מתוקה .


7

כפית תבלין למפרום.


8

מלח לפי הטעם .


9

לסדר יפה את הקציצות בסיר לאוסיף מים לבשל במשך שעה על אש בנונית בתיאבון .


10

*בהצלחה*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים