נערבב הכול עד לאיחוד מלא, נטעם ונשפר טעמים לפי הצורך..
2
ניקח קערת מים ונרטיב מעט את הידיים וניצור את הצורה הרצויה, ניתן ליצור קציצות עגולות או לשפד על שיפוד קבב וכו..
3
אופן הצליה: עדיף על מנגל או על פלנצה/מחבת פסים לחמם היטב, לאחר מכן לשמן מעט (אפשר לקחת חצי בצל ולטבול אותו בשמן ובעזרתו לשמן את הרשת/מחבת) נניח את הקציצות ונצלה אותם משתי הצדדים עד לעשייה הרצויה (מומלץ שכשחושבים שזה מוכן להוציא אחת ולבדוק).
4
צורת הגשה: עם ציפס, סלט, טחינה ופיתות/לאפות.
5
הערות:.
6
ניתן לשמור במקפיא בכלי אטום, להפשיר לילה במקרר ולצלות.
7
חשוב להשים לב לחום המחבת - אם ראים שהקציצות מקבלות צבע מהר יש להנמיך את הלהבה ללהבה בינונית שלא יווצר מצב שהקציצה קיבלה צבע מבחוץ אבל חיה בפנים.
1
נערבב הכול עד לאיחוד מלא, נטעם ונשפר טעמים לפי הצורך..
2
ניקח קערת מים ונרטיב מעט את הידיים וניצור את הצורה הרצויה, ניתן ליצור קציצות עגולות או לשפד על שיפוד קבב וכו..
3
אופן הצליה: עדיף על מנגל או על פלנצה/מחבת פסים לחמם היטב, לאחר מכן לשמן מעט (אפשר לקחת חצי בצל ולטבול אותו בשמן ובעזרתו לשמן את הרשת/מחבת) נניח את הקציצות ונצלה אותם משתי הצדדים עד לעשייה הרצויה (מומלץ שכשחושבים שזה מוכן להוציא אחת ולבדוק).
4
צורת הגשה: עם ציפס, סלט, טחינה ופיתות/לאפות.
5
הערות:.
6
ניתן לשמור במקפיא בכלי אטום, להפשיר לילה במקרר ולצלות.
7
חשוב להשים לב לחום המחבת - אם ראים שהקציצות מקבלות צבע מהר יש להנמיך את הלהבה ללהבה בינונית שלא יווצר מצב שהקציצה קיבלה צבע מבחוץ אבל חיה בפנים.