אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

617
צפיות

צלי בשר

המתכון של
צלי בשר

מתאים לערב שישי חגים טעים ומתכון בטוח

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • ליקנות קילו אסדו או פילה
  • לטבל אותו פילפל שחור מלח
  • לעשות עיסוי עם שמן זית
  • חצי כוס יין אדום כמה שיני שום
  • בצל חתוך לרבעים עלי טימין/ רוזמרין
  • אפשר בטטה חתוכה לרבעים גדולים
  • לפזר את השום והבצל ובטטה סביב
  • הבשר וגם עלים להזליף שמן זית ולפזר פילפל מלח ליסגור עם ניר אפיה
אופן ההכנה
  • 1

    להכניס לתנור לשעה על 180/200.


  • 2

    מעלות כשעה אם יש צורך עוד 20 דקות ליבדוק ליפני.. ליפרוס ולהנות.


  • 3

    בהצלחה.


1

להכניס לתנור לשעה על 180/200.


2

מעלות כשעה אם יש צורך עוד 20 דקות ליבדוק ליפני.. ליפרוס ולהנות.


3

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים