צלי בשר
מאת: יפה כהן, פורסם: 02/10/2019 | 11:12
תקציר המתכון:
מתאים לערב שישי חגים
טעים ומתכון בטוח
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
ליקנות קילו אסדו או פילה
-
לטבל אותו פילפל שחור מלח
-
לעשות עיסוי עם שמן זית
-
חצי כוס יין אדום כמה שיני שום
-
בצל חתוך לרבעים עלי טימין/ רוזמרין
-
אפשר בטטה חתוכה לרבעים גדולים
-
לפזר את השום והבצל ובטטה סביב
-
הבשר וגם עלים להזליף שמן זית ולפזר פילפל מלח ליסגור עם ניר אפיה
אופן הכנה
-
להכניס לתנור לשעה על 180/200
-
מעלות כשעה אם יש צורך עוד 20 דקות ליבדוק ליפני.. ליפרוס ולהנות
-
בהצלחה