אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

920
צפיות

צלי בשר עם פטריות שמפיניון ובצל

המתכון של
צלי בשר עם פטריות שמפיניון ובצל

מתכון טעים לחגים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • #צליבשר
  • למתכון 👇⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩
  • 700-800 בשר מס'5 טרי
  • 1 חב פטריות שמפיניון חתוכות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועת דקות
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • 2 עלי דפנה
  • כף טימין
  • כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • חצי כפית כרכום
  • כף שטוחה כמון
  • כף מרק עוף
  • רבע כוס יין אדום
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 4 כפות שמן
  • הוראות הכנה
  • לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,
  • את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית
  • ובתאבון⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩💃
אופן ההכנה
  • 1

    #צליבשר.


  • 2

    למתכון 👇⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩.


  • 3

    700-800 בשר מס'5 טרי.


  • 4

    1 חב פטריות שמפיניון חתוכות.


  • 5

    2 בצלים גדולים פרוסים לרצועת דקות.


  • 6

    3-4 שיני שום קצוצות.


  • 7

    2 עלי דפנה.


  • 8

    כף טימין.


  • 9

    כפית פלפל שחור.


  • 10

    כפית מלח.


  • 11

    חצי כפית כרכום.


  • 12

    כף שטוחה כמון.


  • 13

    כף מרק עוף.


  • 14

    רבע כוס יין אדום .


  • 15

    3 כוסות מים רותחים.


  • 16

    4 כפות שמן.


  • 17

    הוראות הכנה:.


  • 18

    לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,.


  • 19

    את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית.


  • 20

    ובתאבון⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩💃.


1

#צליבשר.


2

למתכון 👇⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩.


3

700-800 בשר מס'5 טרי.


4

1 חב פטריות שמפיניון חתוכות.


5

2 בצלים גדולים פרוסים לרצועת דקות.


6

3-4 שיני שום קצוצות.


7

2 עלי דפנה.


8

כף טימין.


9

כפית פלפל שחור.


10

כפית מלח.


11

חצי כפית כרכום.


12

כף שטוחה כמון.


13

כף מרק עוף.


14

רבע כוס יין אדום .


15

3 כוסות מים רותחים.


16

4 כפות שמן.


17

הוראות הכנה:.


18

לטגן את הבצל והשום במשך 5-6 דקות להוסיף תבלינים : עלי דפנה טימין פלפל שחור מלח כורכום.. אחרי שהבצל זהוב להוסיף פטריות שמפיניון ולערבב עם הבצל .להזיז את הבצל והפטריות בצד הסיר( סיר רחב שטוח) להוסיף את הבשר לצריבה 2 דקות מכל צד ,.


19

את הבצל והפטריות שבצד הסיר להוסיף ממעל הבשר...ואחכ להוסיף רבע כוס יין ו2-3 כוסות מים ל2 שעות בישול אש בינונית.


20

ובתאבון⁦👩‍🍳⁩⁦❤️⁩💃.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים