- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
נתח אסאדו עם עצם כ 4 ק"ג (אפשר בשתי חתיכות).
-
-
-
בקבוק סיידר תפוחים 330 מ"ל.
-
אופן ההכנה
-
1
מנקים את הנתח מהקרום השקוף בחלק התחתון (לא השומן)..
-
2
שמים בנדיבות פלפל שחור גרוס מכל צדדיו, כך גם מלח גס..
-
3
מכינים מנייר כסף תבנית (בתוך תבנית לתנור) שנוכל לעטוף הנתח היטב..
-
4
מניחים את הנתח כשהשומן כלפי מטה ,.
-
5
שופכים את בקבוק הסיידר תפוחים בסמוך לנתח (לא עליו) וסוגרים בנייר כסף את הנתח כשמוודאים שהוא שוהה בסיידר..
-
6
מכניסים לתנור 170 מעלות ל 5 שעות !!.
-
7
חצי שעה אחרונה הופכים הנתח,מעלים ל 250 מעלות לקריספיות, חשוף ללא כיסוי עליון של הנייר כסף...
-
8
בתאבון..
1
מנקים את הנתח מהקרום השקוף בחלק התחתון (לא השומן)..
2
שמים בנדיבות פלפל שחור גרוס מכל צדדיו, כך גם מלח גס..
3
מכינים מנייר כסף תבנית (בתוך תבנית לתנור) שנוכל לעטוף הנתח היטב..
4
מניחים את הנתח כשהשומן כלפי מטה ,.
5
שופכים את בקבוק הסיידר תפוחים בסמוך לנתח (לא עליו) וסוגרים בנייר כסף את הנתח כשמוודאים שהוא שוהה בסיידר..
6
מכניסים לתנור 170 מעלות ל 5 שעות !!.
7
חצי שעה אחרונה הופכים הנתח,מעלים ל 250 מעלות לקריספיות, חשוף ללא כיסוי עליון של הנייר כסף...
8
בתאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים