לןגן

נתח אסאדו בתנור

מאת: איציק שלמה, פורסם: 02/09/2019 | 16:22
נתח אסאדו בתנור

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנקים את הנתח מהקרום השקוף בחלק התחתון (לא השומן).

  2. שמים בנדיבות פלפל שחור גרוס מכל צדדיו, כך גם מלח גס.

  3. מכינים מנייר כסף תבנית (בתוך תבנית לתנור) שנוכל לעטוף הנתח היטב.

  4. מניחים את הנתח כשהשומן כלפי מטה ,

  5. שופכים את בקבוק הסיידר תפוחים בסמוך לנתח (לא עליו) וסוגרים בנייר כסף את הנתח כשמוודאים שהוא שוהה בסיידר.

  6. מכניסים לתנור 170 מעלות ל 5 שעות !!

  7. חצי שעה אחרונה הופכים הנתח,מעלים ל 250 מעלות לקריספיות, חשוף ללא כיסוי עליון של הנייר כסף..

  8. בתאבון.