אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 300 גר' שקית מעורבת של שעועית לבנה, אדומה וחומוס מושרים במים כל הלילה
  • 1/4 ק"ג בשר צלעות + מח עצם ושומן כבש
  • 1 בצל קצוץ
  • 6 שיני שום
  • 1 עגבניה חתוכה לקוביות
  • 2 תפו"א גדולים חתוכים לריבועים
  • כף מלח
  • כפית וחצי פפריקה מתוקה בשמן טוניסאי
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • מעט פלפל לבן
  • מעט קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את שומן הכבש ומערבבים מוסיפים את השום והבשר ומטגנים קלות מוסיפים את העגבניות השעועית והתבלינים מערבבים מוסיפים מים עד לכיסוי מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה על הגז. מעבירים לתנור בחום של 100-120 מעלות למשך כל הלילה..


1

מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את שומן הכבש ומערבבים מוסיפים את השום והבשר ומטגנים קלות מוסיפים את העגבניות השעועית והתבלינים מערבבים מוסיפים מים עד לכיסוי מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה על הגז. מעבירים לתנור בחום של 100-120 מעלות למשך כל הלילה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים