לןגן

חמין

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/03/2019 | 19:41
חמין

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את שומן הכבש ומערבבים מוסיפים את השום והבשר ומטגנים קלות מוסיפים את העגבניות השעועית והתבלינים מערבבים מוסיפים מים עד לכיסוי מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה על הגז. מעבירים לתנור בחום של 100-120 מעלות למשך כל הלילה.