אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,103
צפיות

תחתיות ארטישוק עם בשר טחון ולימון

המתכון של
תחתיות ארטישוק עם בשר טחון ולימון

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • חבילת תחתיות ארטישוק
  • חצי לימון פרוס
  • מיץ מחצי לימון
  • כוסברה
  • נענע
  • בצל קצוץ
  • כורכום
  • מעט קינמון
  • מלח
  • פלפל
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם הבצל קצוץ , כוסברה מלח פלפל ומעט קינמון ומכניסים למקרר..


  • 2

    מטגנים בסיר רחב בצל קצוץ.


  • 3

    מוסיפים כורכום מלח פלפל נענע קצוצה וכוס מים ..


  • 4

    ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר שהכנסו לקירור ומעבירים לרוטב. .


  • 5

    שמים מעל פרוסות מחצי לימון.


  • 6

    וסוחטים חצי לימון ..


  • 7

    שמים מעט סוכר או סילאן וסוגרים את הסיר.


  • 8

    לאחר רתיחה מורידים לאש נמוכה ומכסים ..


  • 9

    מחכים כחצי שעה עד שהארטישוק רך , הבשר מבושל , והרוטב מצומצם ..


  • 10

    יש לטעום ולחזק טעמים במידת הצורך ..


1

מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם הבצל קצוץ , כוסברה מלח פלפל ומעט קינמון ומכניסים למקרר..


2

מטגנים בסיר רחב בצל קצוץ.


3

מוסיפים כורכום מלח פלפל נענע קצוצה וכוס מים ..


4

ממלאים את תחתיות הארטישוק בבשר שהכנסו לקירור ומעבירים לרוטב. .


5

שמים מעל פרוסות מחצי לימון.


6

וסוחטים חצי לימון ..


7

שמים מעט סוכר או סילאן וסוגרים את הסיר.


8

לאחר רתיחה מורידים לאש נמוכה ומכסים ..


9

מחכים כחצי שעה עד שהארטישוק רך , הבשר מבושל , והרוטב מצומצם ..


10

יש לטעום ולחזק טעמים במידת הצורך ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים