- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל שחור, פפריקה, סוכר, מרק עוף
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את חומרי הקציצות ושמים במקרר לחצי שעה, מגלגלים לקציצות, מטגנים בשמן רותח ומוציאים לנייר סופג.
-
2
שוטפים את השעועית הקפואה במים ומניחים להפשרה לפני ההכנסה לרוטב.
-
3
קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.
-
4
מוסיפים תבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכמון ומערבבים היטב.
-
5
מבשלים כ10 דקות ומוסיפים את מרק העוף.
-
6
מוסיפים את השעועית לרוטב מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
-
7
ברבע שעה האחרונה מוסיפים את הקציצות מעל השעועית ולא מערבבים.
1
מערבבים את חומרי הקציצות ושמים במקרר לחצי שעה, מגלגלים לקציצות, מטגנים בשמן רותח ומוציאים לנייר סופג.
2
שוטפים את השעועית הקפואה במים ומניחים להפשרה לפני ההכנסה לרוטב.
3
קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.
4
מוסיפים תבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכמון ומערבבים היטב.
5
מבשלים כ10 דקות ומוסיפים את מרק העוף.
6
מוסיפים את השעועית לרוטב מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
7
ברבע שעה האחרונה מוסיפים את הקציצות מעל השעועית ולא מערבבים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים