אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,313
צפיות

קציצות בשר ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות

המתכון של
קציצות בשר ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים לקציצות-
  • בשר טחון
  • ביצה
  • 1 בצל מגורד
  • 1 תפוח אדמה מגורד
  • מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון
  • פירורי לחם
  • 4 כפות שמן
  • מצרכים לרוטב-
  • 1 בצל
  • רסק עגבניות
  • שימורים עגבניות מרוסקות
  • שמן זית
  • מלח, פלפל שחור, פפריקה, סוכר, מרק עוף
  • חבילה שעועית ירוקה קפואה
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את חומרי הקציצות ושמים במקרר לחצי שעה, מגלגלים לקציצות, מטגנים בשמן רותח ומוציאים לנייר סופג.


  • 2

    שוטפים את השעועית הקפואה במים ומניחים להפשרה לפני ההכנסה לרוטב.


  • 3

    קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.


  • 4

    מוסיפים תבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכמון ומערבבים היטב.


  • 5

    מבשלים כ10 דקות ומוסיפים את מרק העוף.


  • 6

    מוסיפים את השעועית לרוטב מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.


  • 7

    ברבע שעה האחרונה מוסיפים את הקציצות מעל השעועית ולא מערבבים.


1

מערבבים את חומרי הקציצות ושמים במקרר לחצי שעה, מגלגלים לקציצות, מטגנים בשמן רותח ומוציאים לנייר סופג.


2

שוטפים את השעועית הקפואה במים ומניחים להפשרה לפני ההכנסה לרוטב.


3

קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.


4

מוסיפים תבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכמון ומערבבים היטב.


5

מבשלים כ10 דקות ומוסיפים את מרק העוף.


6

מוסיפים את השעועית לרוטב מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.


7

ברבע שעה האחרונה מוסיפים את הקציצות מעל השעועית ולא מערבבים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים