- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 ק"ג חזה עוף פרוס אפשר רצועות קטנות או גדולות
-
-
-
פרורי לחם (אני מערבבת שני סוגים את המוזהב ואת הרגיל)
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף ולייבש במסננת את חזה העוף הפרוס.
-
2
להכין קערה עם קמח ולטבול את כל חלק בנפרד עד שהכל מתכסה בקמח.
-
3
לשקשק את הביצים ולטבול כל חלק בנפרד עד לכיסוי מלא.
-
4
להעביר לקערה עם פרורי לחם עד לכיסוי מלא.
-
5
לחמם שמן במחבת על להבה בינונית לשים פרוסת גזר (מחליפה את הגזר מידי פעם)וכשמסביב לגזר מתחיל לבעבע לשים את השניצל .
-
6
לבדוק אם מוכן ולהפוך .
-
7
אם נשאר מהביצים פרורי הלחם והקמח מערבבת ומכינה קציצות.
-
8
בתיאבון❤וחודש טוב.
1
לשטוף ולייבש במסננת את חזה העוף הפרוס.
2
להכין קערה עם קמח ולטבול את כל חלק בנפרד עד שהכל מתכסה בקמח.
3
לשקשק את הביצים ולטבול כל חלק בנפרד עד לכיסוי מלא.
4
להעביר לקערה עם פרורי לחם עד לכיסוי מלא.
5
לחמם שמן במחבת על להבה בינונית לשים פרוסת גזר (מחליפה את הגזר מידי פעם)וכשמסביב לגזר מתחיל לבעבע לשים את השניצל .
6
לבדוק אם מוכן ולהפוך .
7
אם נשאר מהביצים פרורי הלחם והקמח מערבבת ומכינה קציצות.
8
בתיאבון❤וחודש טוב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים