אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

790
צפיות

שניצל

המתכון של
שניצל

שניצל קלאסי וטעים במיוחד העלתי לאחר ביקוש

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 ק"ג חזה עוף פרוס אפשר רצועות קטנות או גדולות
  • קמח תופח
  • 3 ביצים טרופות
  • פרורי לחם (אני מערבבת שני סוגים את המוזהב ואת הרגיל)
  • חצי גזר פרוס
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף ולייבש במסננת את חזה העוף הפרוס.


  • 2

    להכין קערה עם קמח ולטבול את כל חלק בנפרד עד שהכל מתכסה בקמח.


  • 3

    לשקשק את הביצים ולטבול כל חלק בנפרד עד לכיסוי מלא.


  • 4

    להעביר לקערה עם פרורי לחם עד לכיסוי מלא.


  • 5

    לחמם שמן במחבת על להבה בינונית לשים פרוסת גזר (מחליפה את הגזר מידי פעם)וכשמסביב לגזר מתחיל לבעבע לשים את השניצל .


  • 6

    לבדוק אם מוכן ולהפוך .


  • 7

    אם נשאר מהביצים פרורי הלחם והקמח מערבבת ומכינה קציצות.


  • 8

    בתיאבון❤וחודש טוב.


1

לשטוף ולייבש במסננת את חזה העוף הפרוס.


2

להכין קערה עם קמח ולטבול את כל חלק בנפרד עד שהכל מתכסה בקמח.


3

לשקשק את הביצים ולטבול כל חלק בנפרד עד לכיסוי מלא.


4

להעביר לקערה עם פרורי לחם עד לכיסוי מלא.


5

לחמם שמן במחבת על להבה בינונית לשים פרוסת גזר (מחליפה את הגזר מידי פעם)וכשמסביב לגזר מתחיל לבעבע לשים את השניצל .


6

לבדוק אם מוכן ולהפוך .


7

אם נשאר מהביצים פרורי הלחם והקמח מערבבת ומכינה קציצות.


8

בתיאבון❤וחודש טוב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים