לןגן

שניצל

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 05/02/2019 | 06:48
שניצל

תקציר המתכון: שניצל קלאסי וטעים במיוחד העלתי לאחר ביקוש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולייבש במסננת את חזה העוף הפרוס

  2. להכין קערה עם קמח ולטבול את כל חלק בנפרד עד שהכל מתכסה בקמח

  3. לשקשק את הביצים ולטבול כל חלק בנפרד עד לכיסוי מלא

  4. להעביר לקערה עם פרורי לחם עד לכיסוי מלא

  5. לחמם שמן במחבת על להבה בינונית לשים פרוסת גזר (מחליפה את הגזר מידי פעם)וכשמסביב לגזר מתחיל לבעבע לשים את השניצל

  6. לבדוק אם מוכן ולהפוך

  7. אם נשאר מהביצים פרורי הלחם והקמח מערבבת ומכינה קציצות

  8. בתיאבון❤וחודש טוב