- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
או לבקש מהקצב שניצל בקר דק
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים צלחת עם ביצה ולתבל בתבלינים .
-
2
וצלחת פירורי לחם .
-
3
להוסיף לתערובת הפירורי לחם תבלינים.
-
4
לטבול את השניצל בביצה ובפירורי לחם ולטגן 2 דקות מכל צד עד הזהבה.
-
5
לצד זה אפשר להוסיף תוספת .
-
6
של צ'יפס או תפו"א .
1
לשים צלחת עם ביצה ולתבל בתבלינים .
2
וצלחת פירורי לחם .
3
להוסיף לתערובת הפירורי לחם תבלינים.
4
לטבול את השניצל בביצה ובפירורי לחם ולטגן 2 דקות מכל צד עד הזהבה.
5
לצד זה אפשר להוסיף תוספת .
6
של צ'יפס או תפו"א .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים