לןגן

שניצל בקר דק

מאת: איריס גולן אברמוביץ, פורסם: 18/12/2018 | 00:15
שניצל בקר דק

תקציר המתכון: שניצל מעולה וטעים מאד.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים צלחת עם ביצה ולתבל בתבלינים

  2. וצלחת פירורי לחם

  3. להוסיף לתערובת הפירורי לחם תבלינים

  4. לטבול את השניצל בביצה ובפירורי לחם ולטגן 2 דקות מכל צד עד הזהבה

  5. לצד זה אפשר להוסיף תוספת

  6. של צ'יפס או תפו"א