הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשלוק את הבשר בסיר לחץ עם עלי דפנה ופילפל אנגלי .
לקרר עדיף לילה .
לפרוס .
לרוטב .
לטגן בצל כשמשחים להוסיף שומר .
לטגן עוד מספר דקות .
להוסיף תבלינים .
לסדר את הבשר כמו קלפים .
למזוג את מי הבשר ששמרנו בצד .
להוסיף את הבטטה קסביה .
להביא לרתיחה ולהנמיך .
לבשל עד שהבשר רך .
לפזר חופן כרפס וכוסברה קצוצים מעל .