אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,314
צפיות

קציצות ירק ובשר

המתכון של
קציצות ירק ובשר

מעולה להכין משאריות פירה. מעולה חם עם סלט ירקות וקר בכריך

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 כוסות פירה או 2 תפוחי אדמה גדולים מבושלים
  • 1 בצל
  • 1 פלפל חריף קצוץ דק
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 קישוא
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף קמח
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 250 גרם בשר טחון
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    לגרד לקערה תפוחי אדמה, קישוא ובצל. אם במקום תפוחי אדמה יש פירה להוסיף אליו ולמעוך קלות עם ממחה.


  • 2

    להוסיף תבלינים, קמח, בשר וביצים לערבב ולתת לנוח במקרר לחצי שעה.


  • 3

    לצקת בלילה למסננת על מנת להוציא נוזלים.


  • 4

    לטגן בשמן חם עד שמזהיב משני הצדדים.


1

לגרד לקערה תפוחי אדמה, קישוא ובצל. אם במקום תפוחי אדמה יש פירה להוסיף אליו ולמעוך קלות עם ממחה.


2

להוסיף תבלינים, קמח, בשר וביצים לערבב ולתת לנוח במקרר לחצי שעה.


3

לצקת בלילה למסננת על מנת להוציא נוזלים.


4

לטגן בשמן חם עד שמזהיב משני הצדדים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים