בסיר רחב מטגנים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את קוביות הבשר, הקורקבנים מתבלים בתבלינים מוסיפים מים מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה בערך שעה..
3
מוסיפים את הכבדים והלבבות מערבבים קלות ומבשלים בערך חצי שעה..
4
אוכלים עם אורז לבן..
1
צולים את הכבד ושמים בצד..
2
בסיר רחב מטגנים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את קוביות הבשר, הקורקבנים מתבלים בתבלינים מוסיפים מים מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה בערך שעה..
3
מוסיפים את הכבדים והלבבות מערבבים קלות ומבשלים בערך חצי שעה..