לןגן

מעורב ירושלמי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 29/08/2018 | 19:31
מעורב ירושלמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צולים את הכבד ושמים בצד.

  2. בסיר רחב מטגנים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את קוביות הבשר, הקורקבנים מתבלים בתבלינים מוסיפים מים מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה בערך שעה.

  3. מוסיפים את הכבדים והלבבות מערבבים קלות ומבשלים בערך חצי שעה.

  4. אוכלים עם אורז לבן.