בשר ראש יחד עם בשר כבש ברוטב פיקנטי משגע😍 סוניה סאני בן הרוש❤
מצרכים
חצי קילו בשר ראש חתוך לקוביות (מבשלים את הבשר בסיר לחץ עם 2 עלי דפנה, 4 יח' פלפל אנגלי ומים עד מעל גובה הבשר, מבשלים משהו כמו 45 דקות, מקררים את הבשר וחותכים לריבועים)
חצי קילו בשר כבש חתוך לקוביות( את הכבש לא מבשלים לפני)
1 בצל גדול חתוך לקוביות
3-4 כפות שמן קנולה
1 כף סוכר
1 כף רסק עגבניות
חצי כף מרק עוף
3-4 יח' פלפל צ'ילי יבש חריף(סודניה)
חצי כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית כמון
ומים עד לכיסוי הבשר
אופן ההכנה
1
בשר ראש אופן ההכנה:.
2
מטגנים את הבצל יחד עם בשר הראש ובשר הכבש עם כף סוכר..
3
מערבבים מידיי פעם וממשיכים לבשל כ-4 דקות..
4
מוסיפים כף רסק עגבניות, את הסודניה ואת כל התבלינים..
5
מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי הבשר וממשיכים לבשל עם מכסה עד לצמצום הנוזלים..
6
מערבבים מידיי פעם..
7
חשוב לבדוק את בשר הכבש ובמידה והוא עדיין לא מבושל מוסיפים עוד קצת מים..
8
ומקבלים פשוט מעדןןןן😍😍.
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
בשר ראש אופן ההכנה:.
2
מטגנים את הבצל יחד עם בשר הראש ובשר הכבש עם כף סוכר..
3
מערבבים מידיי פעם וממשיכים לבשל כ-4 דקות..
4
מוסיפים כף רסק עגבניות, את הסודניה ואת כל התבלינים..
5
מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי הבשר וממשיכים לבשל עם מכסה עד לצמצום הנוזלים..
6
מערבבים מידיי פעם..
7
חשוב לבדוק את בשר הכבש ובמידה והוא עדיין לא מבושל מוסיפים עוד קצת מים..