לןגן

בשר ראש יחד עם בשר כבש ברוטב פיקנטי משגע😍😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 10/08/2018 | 23:20
בשר ראש יחד עם בשר כבש ברוטב פיקנטי משגע😍😍

תקציר המתכון: במילה אחת מעדןןןןןן😍😍😍 מנה שמתאימה לשבתות וחגים יאמי😍❤

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. בשר ראש אופן ההכנה:

  2. מטגנים את הבצל יחד עם בשר הראש ובשר הכבש עם כף סוכר.

  3. מערבבים מידיי פעם וממשיכים לבשל כ-4 דקות.

  4. מוסיפים כף רסק עגבניות, את הסודניה ואת כל התבלינים.

  5. מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי הבשר וממשיכים לבשל עם מכסה עד לצמצום הנוזלים.

  6. מערבבים מידיי פעם.

  7. חשוב לבדוק את בשר הכבש ובמידה והוא עדיין לא מבושל מוסיפים עוד קצת מים.

  8. ומקבלים פשוט מעדןןןן😍😍

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤