בשר ראש יחד עם בשר כבש ברוטב פיקנטי משגע😍😍
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 10/08/2018 | 23:20
תקציר המתכון:
במילה אחת מעדןןןןןן😍😍😍
מנה שמתאימה לשבתות וחגים יאמי😍❤
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בשר ראש יחד עם בשר כבש ברוטב פיקנטי משגע😍 סוניה סאני בן הרוש❤
מצרכים
-
חצי קילו בשר ראש חתוך לקוביות (מבשלים את הבשר בסיר לחץ עם 2 עלי דפנה, 4 יח' פלפל אנגלי ומים עד מעל גובה הבשר, מבשלים משהו כמו 45 דקות, מקררים את הבשר וחותכים לריבועים)
-
חצי קילו בשר כבש חתוך לקוביות( את הכבש לא מבשלים לפני)
-
1 בצל גדול חתוך לקוביות
-
3-4 כפות שמן קנולה
-
1 כף סוכר
-
1 כף רסק עגבניות
-
חצי כף מרק עוף
-
3-4 יח' פלפל צ'ילי יבש חריף(סודניה)
-
חצי כף פפריקה מתוקה
-
חצי כפית כורכום
-
חצי כפית פלפל שחור גרוס
-
חצי כפית כמון
-
ומים עד לכיסוי הבשר
אופן הכנה
-
בשר ראש אופן ההכנה:
-
מטגנים את הבצל יחד עם בשר הראש ובשר הכבש עם כף סוכר.
-
מערבבים מידיי פעם וממשיכים לבשל כ-4 דקות.
-
מוסיפים כף רסק עגבניות, את הסודניה ואת כל התבלינים.
-
מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי הבשר וממשיכים לבשל עם מכסה עד לצמצום הנוזלים.
-
מערבבים מידיי פעם.
-
חשוב לבדוק את בשר הכבש ובמידה והוא עדיין לא מבושל מוסיפים עוד קצת מים.
-
ומקבלים פשוט מעדןןןן😍😍
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤