- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 פחיות שימורים ריקות עטופות בנייר כסף
-
-
-
-
קארי חריף לשווארמה בנדיבות
-
(ניתן להשיג בחנויות תבלינים-לא קארי הודי)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה לערבב את הבשר שווארמה עם מלח פלפל תבלען מעורב קארי ושמן זית..
-
2
את פחית השימורים פותחים משני הצדדים בעזרת פותחן.
-
3
ולאחר מכן סוגרים את התחתית בנייר כסף..
-
4
להכניס את השיפוד לפחית ולהשחיל דרך השיפוד את השווארמה עד לתחתית ולסדר בשכבות..
-
5
כאשר הפחית מלאה משחילים מעל את השומן ואז את הבצל והעגבניה..
-
6
להניח בתבנית ולהכניס לתנור בחום גבוהה..
-
7
כשהבצל משחיר להוציא מהפחית.
-
8
לערבב את הנוזלים שבתבנית עם התיבול למרוח על השיפוד המוכן.
-
9
להחזיר לעוד כמה דקות לתנור להשחמה..
-
10
להגיש לשולחן בשלמותו ולפרוס במקום.
-
11
מתכון של השף מיכה כלפה.
1
בקערה לערבב את הבשר שווארמה עם מלח פלפל תבלען מעורב קארי ושמן זית..
2
את פחית השימורים פותחים משני הצדדים בעזרת פותחן.
3
ולאחר מכן סוגרים את התחתית בנייר כסף..
4
להכניס את השיפוד לפחית ולהשחיל דרך השיפוד את השווארמה עד לתחתית ולסדר בשכבות..
5
כאשר הפחית מלאה משחילים מעל את השומן ואז את הבצל והעגבניה..
6
להניח בתבנית ולהכניס לתנור בחום גבוהה..
7
כשהבצל משחיר להוציא מהפחית.
8
לערבב את הנוזלים שבתבנית עם התיבול למרוח על השיפוד המוכן.
9
להחזיר לעוד כמה דקות לתנור להשחמה..
10
להגיש לשולחן בשלמותו ולפרוס במקום.
11
מתכון של השף מיכה כלפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים