לןגן

שווארמה בהכנה ביתית

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 03/06/2018 | 10:26
שווארמה בהכנה ביתית

תקציר המתכון: הכי טעים להכין בבית😊

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את הבשר שווארמה עם מלח פלפל תבלען מעורב קארי ושמן זית.

  2. את פחית השימורים פותחים משני הצדדים בעזרת פותחן

  3. ולאחר מכן סוגרים את התחתית בנייר כסף.

  4. להכניס את השיפוד לפחית ולהשחיל דרך השיפוד את השווארמה עד לתחתית ולסדר בשכבות.

  5. כאשר הפחית מלאה משחילים מעל את השומן ואז את הבצל והעגבניה.

  6. להניח בתבנית ולהכניס לתנור בחום גבוהה.

  7. כשהבצל משחיר להוציא מהפחית

  8. לערבב את הנוזלים שבתבנית עם התיבול למרוח על השיפוד המוכן

  9. להחזיר לעוד כמה דקות לתנור להשחמה.

  10. להגיש לשולחן בשלמותו ולפרוס במקום

  11. מתכון של השף מיכה כלפה