פלפל אנגלי,עלי דפנה מעט כורכום ומעט פלפל שחור גרוס, שעתיים רתיחה, לצנן את הבשר במקרר לכמה שעות ולפרוס פרוסות.(לשמור את הציר בקר הנוזלים )
600 גרם צלי בשר מספר 5 פרוס ומורתח מראש
חצי שקית אפונה קפואה
5 תחתיות ארטישוק ( קפואות) פרוסות
7 בצלצלי שאלוט פרוסות לרבעים ( ניתן להשתמש בבצל רגיל מי שרוצה )
אופן ההכנה
1
600 גרם צלי בשר מספר 5 פרוס ומורתח מראש .
2
חצי שקית אפונה קפואה .
3
5 תחתיות ארטישוק ( קפואות) פרוסות .
4
7 בצלצלי שאלוט פרוסות לרבעים ( ניתן להשתמש בבצל רגיל מי שרוצה ).
5
ברבע כוס שמן נטגן את הבצלצלים עד להזהבה .
6
נוסיף כפית כורכום נערבב לפתיחת תבלינים .
7
נוסיף את האפונה והארטישוק .
8
5 עלי דפנה , 5 פלפל אנגלי ( גרגירים ) חופן כוסברה קצוצה, רבע כפית פלפל לבן , כפית פלפל שחור גרוס, כף אבקת מרק עוף או מלח ו 2 כוסות ציר בקר או מים רותחים.
9
לערבב ולהוסיף את פרוסות הבשר .
10
מידי פעם להשקות את פרוסות הבשר עם הרוטב ...לבשל כ 40 דקות להבה נמוכה ...להסיר מכסה לפזר כוסברה טריה עוד 5 דקות בישול ומוכן.
1
600 גרם צלי בשר מספר 5 פרוס ומורתח מראש .
2
חצי שקית אפונה קפואה .
3
5 תחתיות ארטישוק ( קפואות) פרוסות .
4
7 בצלצלי שאלוט פרוסות לרבעים ( ניתן להשתמש בבצל רגיל מי שרוצה ).
5
ברבע כוס שמן נטגן את הבצלצלים עד להזהבה .
6
נוסיף כפית כורכום נערבב לפתיחת תבלינים .
7
נוסיף את האפונה והארטישוק .
8
5 עלי דפנה , 5 פלפל אנגלי ( גרגירים ) חופן כוסברה קצוצה, רבע כפית פלפל לבן , כפית פלפל שחור גרוס, כף אבקת מרק עוף או מלח ו 2 כוסות ציר בקר או מים רותחים.
9
לערבב ולהוסיף את פרוסות הבשר .
10
מידי פעם להשקות את פרוסות הבשר עם הרוטב ...לבשל כ 40 דקות להבה נמוכה ...להסיר מכסה לפזר כוסברה טריה עוד 5 דקות בישול ומוכן.