לןגן

צלי בשר אפונה וארטישוק

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/05/2018 | 06:41
צלי בשר אפונה וארטישוק

תקציר המתכון: שילוב מנצח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 600 גרם צלי בשר מספר 5 פרוס ומורתח מראש

  2. חצי שקית אפונה קפואה

  3. 5 תחתיות ארטישוק ( קפואות) פרוסות

  4. 7 בצלצלי שאלוט פרוסות לרבעים ( ניתן להשתמש בבצל רגיל מי שרוצה )

  5. ברבע כוס שמן נטגן את הבצלצלים עד להזהבה

  6. נוסיף כפית כורכום נערבב לפתיחת תבלינים

  7. נוסיף את האפונה והארטישוק

  8. 5 עלי דפנה , 5 פלפל אנגלי ( גרגירים ) חופן כוסברה קצוצה, רבע כפית פלפל לבן , כפית פלפל שחור גרוס, כף אבקת מרק עוף או מלח ו 2 כוסות ציר בקר או מים רותחים

  9. לערבב ולהוסיף את פרוסות הבשר

  10. מידי פעם להשקות את פרוסות הבשר עם הרוטב ...לבשל כ 40 דקות להבה נמוכה ...להסיר מכסה לפזר כוסברה טריה עוד 5 דקות בישול ומוכן