אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,463
צפיות

סטייק במחבת לצד תפו"א ברוטב גרמולטה

המתכון של
סטייק במחבת לצד תפו"א ברוטב גרמולטה

מנה מפנקת במיוחד

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נתח אנטריקוט טרי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • רוזמרין
  • פרורי לחם
  • 4 תפו"א
  • לרוטב גרמולטה
  • 2 שיני שום כתושות
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • גרידת לימון
  • פטרוזליה ונענע קצוצים
אופן ההכנה
  • 1

    את הנתח יש לתבל במלח ופלפל ורוזמרין ולצרוב במחבת משני הצדדים.


  • 2

    את תפו"א יש להרתיח עד לריכוך לחצות לחצי וכל חצי לחרוץ פסים לאורך ולרוחב להניח בתבנית אפייה לזלף שמן זית מלח גס פלפל שלור גרוס ופירורי לחם ולהכניס לתנור בחום 200, 25 דקות.


  • 3

    כשזה מוכן לשפוך מעל את הרוטב גרמולטה ולהגיש.בתאבון חופית אלמקייס .


1

את הנתח יש לתבל במלח ופלפל ורוזמרין ולצרוב במחבת משני הצדדים.


2

את תפו"א יש להרתיח עד לריכוך לחצות לחצי וכל חצי לחרוץ פסים לאורך ולרוחב להניח בתבנית אפייה לזלף שמן זית מלח גס פלפל שלור גרוס ופירורי לחם ולהכניס לתנור בחום 200, 25 דקות.


3

כשזה מוכן לשפוך מעל את הרוטב גרמולטה ולהגיש.בתאבון חופית אלמקייס .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים