אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,794
צפיות

אסאדו עם בצל וערמונים

המתכון של
אסאדו עם בצל וערמונים

מנה חגיגית ומפארת כל שולחן

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נתח אסאדו ללא עצמות(אפשר עם)
  • שקית ערמונים בוואקום
  • 4 בצלים חתוכים לרצועות
  • 3-4 עלי דפנה
  • 4-5 גרגירי פלפל אנגלי
  • כפית וחצי כורכום
  • חצי כף פלפל שחור גרוס
  • כף סילאן
  • כף סוכר חום
  • מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    את נתח האסאדו יש לחתוך בגודל הרצוי ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ-40 דקות מזמן הרתיחה..


  • 2

    בסיר נאדה את הבצלים עם מעט שמן נוסיף את הסוכר והסילאן וניתן לו כמה דקות שיתקרמל.


  • 3

    נתבל בכורכום מלח פלפל שחור נערבב ונוסיף את הבשר נוסיף מהציר שהורתח הבשר בגובה 3/4 .


  • 4

    הבשר צריך להיות כמעט מכוסה אך לא יותר מדי נוזלים אם צריך במהלך הבישול ניתן להוסיף..


  • 5

    להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר מתרכך.


  • 6

    ב10 דקות האחרונות יש להוסיף את הערמונים.בהצלחה חופית אלמקייס.


1

את נתח האסאדו יש לחתוך בגודל הרצוי ולהרתיח בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כ-40 דקות מזמן הרתיחה..


2

בסיר נאדה את הבצלים עם מעט שמן נוסיף את הסוכר והסילאן וניתן לו כמה דקות שיתקרמל.


3

נתבל בכורכום מלח פלפל שחור נערבב ונוסיף את הבשר נוסיף מהציר שהורתח הבשר בגובה 3/4 .


4

הבשר צריך להיות כמעט מכוסה אך לא יותר מדי נוזלים אם צריך במהלך הבישול ניתן להוסיף..


5

להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר מתרכך.


6

ב10 דקות האחרונות יש להוסיף את הערמונים.בהצלחה חופית אלמקייס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים