אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,234
צפיות

קבבונים במילוי טחינה ירוקה וחריפה מוגם על רוטב סלרי

המתכון של
קבבונים במילוי טחינה ירוקה וחריפה מוגם על רוטב סלרי

מושלם למנה ראשונה👌👌

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לקבבונים
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 5 שני שום קצוצות דק
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית תיבול על האש
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1/2כף כמון
  • 1/2כף זעטר
  • 1/4 כוס מיץ לימון ועוד קצת
  • 1 כף שום כתוש
  • 1/2 כוס מים
  • 2 יחידות פלפל שבקה
  • חופן כוסברה חתוך גס
  • מלח לפי הטעם
  • מצרכים לרוטב
  • 1 בצל קצוץ
  • 150 גרם סלרי קצוץ
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות אבקת פטריות
  • 1/2כף כורכום
  • 1/2 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה הטחינה.


  • 2

    1) מכניסים את הטחינה הגולמית לכלי כלשהו .


  • 3

    2) מכניסים את כול השאר המרכיבים ומים בהדרגה , טוחנים את הכל עם מיקסר מוט עד למרקם חלק.


  • 4

    .


  • 5

    אופן הכנת לקבבים.


  • 6

    6) מערבבים את כל המרכיבים.


  • 7

    7) שמים בכף היד קצת תערובת של בשר, מכניסים את הטחינה לשקית זילוף ומזלפיף קצת טחינה במרכז סוגרים את הקבב.


  • 8

    8) מכניסים למקפאי ל10 דק להתייצבות.


  • 9

    9) מגלגלים אותם בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף פירורי לחם , מטגנים אותם בשמן עמוק.


  • 10

    10) אופן ההכנת ברוטב.


  • 11

    מטגנים את הבצל עם הסלרי , מוסיפים את כל השאר , מטגנים 5 דק.


  • 12

    לאחך מכן מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק על אש נמוכה .


  • 13

    11)שמים בצלחת את הרוטב ומניחים את הקבבונים על הרוטב ומגישים .


  • 14

    בתאבון.


1

אופן ההכנה הטחינה.


2

1) מכניסים את הטחינה הגולמית לכלי כלשהו .


3

2) מכניסים את כול השאר המרכיבים ומים בהדרגה , טוחנים את הכל עם מיקסר מוט עד למרקם חלק.


4

.


5

אופן הכנת לקבבים.


6

6) מערבבים את כל המרכיבים.


7

7) שמים בכף היד קצת תערובת של בשר, מכניסים את הטחינה לשקית זילוף ומזלפיף קצת טחינה במרכז סוגרים את הקבב.


8

8) מכניסים למקפאי ל10 דק להתייצבות.


9

9) מגלגלים אותם בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף פירורי לחם , מטגנים אותם בשמן עמוק.


10

10) אופן ההכנת ברוטב.


11

מטגנים את הבצל עם הסלרי , מוסיפים את כל השאר , מטגנים 5 דק.


12

לאחך מכן מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק על אש נמוכה .


13

11)שמים בצלחת את הרוטב ומניחים את הקבבונים על הרוטב ומגישים .


14

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים