אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,274
צפיות

סיגרים ממולאים בשר

המתכון של
סיגרים ממולאים בשר

המתכון לסיגר מרוקאי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • עלי סיגר
  • נעבור להוראות הכנה
אופן ההכנה
  • 1

    מתכון למילוי סיגר : .


  • 2

    חצי קילו בשר טחון .


  • 3

    מחממים סיר עם מים שמים מלח פלפל אנגלי יחד עם 3 עלי דפנה .


  • 4

    עושים קציצות גדולות מהבשר שמים בסיר לבישול של חצי שעה .


  • 5

    מוציאים לצינון .


  • 6

    במעבד מזון שמים ראש שום בצל אחד גדול צרור פטרוזיליה פלפל לבן .


  • 7

    מלח .


  • 8

    כפית אגוז מוסקט .


  • 9

    חצי כפית קינמון .


  • 10

    ואת הקציצות כמובן לאחר שהתקררו .


  • 11

    מעבירים במעבד מזון הכל יחד .


  • 12

    לאחר מכן בודקים שאכן לא חסר טעמים .


  • 13

    במידה וחסר מתקנים תבלינים שזה מלח ופלפל.


  • 14

    את העלה סיגר קניתי , אני ממליצה להכין אותם לבד .


  • 15

    בהצלחה.


1

מתכון למילוי סיגר : .


2

חצי קילו בשר טחון .


3

מחממים סיר עם מים שמים מלח פלפל אנגלי יחד עם 3 עלי דפנה .


4

עושים קציצות גדולות מהבשר שמים בסיר לבישול של חצי שעה .


5

מוציאים לצינון .


6

במעבד מזון שמים ראש שום בצל אחד גדול צרור פטרוזיליה פלפל לבן .


7

מלח .


8

כפית אגוז מוסקט .


9

חצי כפית קינמון .


10

ואת הקציצות כמובן לאחר שהתקררו .


11

מעבירים במעבד מזון הכל יחד .


12

לאחר מכן בודקים שאכן לא חסר טעמים .


13

במידה וחסר מתקנים תבלינים שזה מלח ופלפל.


14

את העלה סיגר קניתי , אני ממליצה להכין אותם לבד .


15

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים