- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מתכון למילוי סיגר : .
-
2
חצי קילו בשר טחון .
-
3
מחממים סיר עם מים שמים מלח פלפל אנגלי יחד עם 3 עלי דפנה .
-
4
עושים קציצות גדולות מהבשר שמים בסיר לבישול של חצי שעה .
-
5
מוציאים לצינון .
-
6
במעבד מזון שמים ראש שום בצל אחד גדול צרור פטרוזיליה פלפל לבן .
-
7
מלח .
-
8
כפית אגוז מוסקט .
-
9
חצי כפית קינמון .
-
10
ואת הקציצות כמובן לאחר שהתקררו .
-
11
מעבירים במעבד מזון הכל יחד .
-
12
לאחר מכן בודקים שאכן לא חסר טעמים .
-
13
במידה וחסר מתקנים תבלינים שזה מלח ופלפל.
-
14
את העלה סיגר קניתי , אני ממליצה להכין אותם לבד .
-
15
בהצלחה.
1
מתכון למילוי סיגר : .
2
חצי קילו בשר טחון .
3
מחממים סיר עם מים שמים מלח פלפל אנגלי יחד עם 3 עלי דפנה .
4
עושים קציצות גדולות מהבשר שמים בסיר לבישול של חצי שעה .
5
מוציאים לצינון .
6
במעבד מזון שמים ראש שום בצל אחד גדול צרור פטרוזיליה פלפל לבן .
7
מלח .
8
כפית אגוז מוסקט .
9
חצי כפית קינמון .
10
ואת הקציצות כמובן לאחר שהתקררו .
11
מעבירים במעבד מזון הכל יחד .
12
לאחר מכן בודקים שאכן לא חסר טעמים .
13
במידה וחסר מתקנים תבלינים שזה מלח ופלפל.
14
את העלה סיגר קניתי , אני ממליצה להכין אותם לבד .
15
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים