לןגן

סיגרים ממולאים בשר

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 05/10/2017 | 03:15
סיגרים ממולאים בשר

תקציר המתכון: המתכון לסיגר מרוקאי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון למילוי סיגר :

  2. חצי קילו בשר טחון

  3. מחממים סיר עם מים שמים מלח פלפל אנגלי יחד עם 3 עלי דפנה

  4. עושים קציצות גדולות מהבשר שמים בסיר לבישול של חצי שעה

  5. מוציאים לצינון

  6. במעבד מזון שמים ראש שום בצל אחד גדול צרור פטרוזיליה פלפל לבן

  7. מלח

  8. כפית אגוז מוסקט

  9. חצי כפית קינמון

  10. ואת הקציצות כמובן לאחר שהתקררו

  11. מעבירים במעבד מזון הכל יחד

  12. לאחר מכן בודקים שאכן לא חסר טעמים

  13. במידה וחסר מתקנים תבלינים שזה מלח ופלפל

  14. את העלה סיגר קניתי , אני ממליצה להכין אותם לבד

  15. בהצלחה