אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,994
צפיות

צלי בשר פרוס עם פטריות בצלים וצ׳יפס

המתכון של
צלי בשר פרוס עם פטריות בצלים וצ׳יפס

מנה חלומית וטעימה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • צלי בשר פרוס מבושל מראש( אני השתמשתי בשריר. בישלתי בסיר לחץ עם מים רותחים עד לריכוך. ניתן להתשתמש בכתף או כל בשר שאוהבים ומתאים לבישול)
  • 2 בצלים חתוכים קוביות
  • 1 שן שום כתוש
  • פטריות טריות חומות ולבנות פרוסות ( השתמשתי בגדולות)
  • ציפס מטוגן( לא חייב. אפשרי גם תפוא קוביות)
  • תבלינים
  • מלח פלפל מקאלף פיטרוזיליה יבשה מעט אבקת מרק מעט קינמון מעט שמן , 2 כפות שבבי בצל מטוגן, מים רותחים עד לכיסוי,
  • להסמכת הצלי
  • לשים כף קורנפלור עם חצי כוס מים פושרים ולערבב ולצקת על התבשיל ולבשל עד לריכוך .
  • חופן פיטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן ההכנה
  • 1

    לסדר על סיר רחב את הבצלים, הבשר והפטריות, השום כתוש והתבלינים.


  • 2

    להוסיף תפוא / ציפס.


  • 3

    ומים רותחים.


  • 4

    ולבשל עד שמוכן.


  • 5

    לפזר פיטרוזיליה קצוצה ולהגיש.


  • 6

    יאמייי .


1

לסדר על סיר רחב את הבצלים, הבשר והפטריות, השום כתוש והתבלינים.


2

להוסיף תפוא / ציפס.


3

ומים רותחים.


4

ולבשל עד שמוכן.


5

לפזר פיטרוזיליה קצוצה ולהגיש.


6

יאמייי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים