לןגן

צלי בשר פרוס עם פטריות בצלים וצ׳יפס

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 15/09/2017 | 12:48
צלי בשר פרוס עם פטריות בצלים וצ׳יפס

תקציר המתכון: מנה חלומית וטעימה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

להסמכת הצלי

אופן הכנה

  1. לסדר על סיר רחב את הבצלים, הבשר והפטריות, השום כתוש והתבלינים

  2. להוסיף תפוא / ציפס

  3. ומים רותחים

  4. ולבשל עד שמוכן

  5. לפזר פיטרוזיליה קצוצה ולהגיש

  6. יאמייי