צלי בשר פרוס עם פטריות בצלים וצ׳יפס
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 15/09/2017 | 12:48
תקציר המתכון:
מנה חלומית וטעימה
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
צלי בשר פרוס מבושל מראש( אני השתמשתי בשריר. בישלתי בסיר לחץ עם מים רותחים עד לריכוך. ניתן להתשתמש בכתף או כל בשר שאוהבים ומתאים לבישול)
-
2 בצלים חתוכים קוביות
-
1 שן שום כתוש
-
פטריות טריות חומות ולבנות פרוסות ( השתמשתי בגדולות)
-
ציפס מטוגן( לא חייב. אפשרי גם תפוא קוביות)
תבלינים
-
מלח פלפל מקאלף פיטרוזיליה יבשה מעט אבקת מרק מעט קינמון מעט שמן , 2 כפות שבבי בצל מטוגן, מים רותחים עד לכיסוי,
להסמכת הצלי
-
לשים כף קורנפלור עם חצי כוס מים פושרים ולערבב ולצקת על התבשיל ולבשל עד לריכוך .
-
חופן פיטרוזיליה קצוצה להגשה
אופן הכנה
-
לסדר על סיר רחב את הבצלים, הבשר והפטריות, השום כתוש והתבלינים
-
להוסיף תפוא / ציפס
-
ומים רותחים
-
ולבשל עד שמוכן
-
לפזר פיטרוזיליה קצוצה ולהגיש
-
יאמייי