- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
4 בצלים בנוניים קלופים שלמים
-
1 כרישה חתוכה ל -4 רק החלק הלבן
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שוטפים היטב את השוק טלה מניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו.
-
2
מניחים את שוק הטלה בתבנית חד םעמית גדולה מסדרים מסביב את ראשי השום, הבצל והכרישה..
-
3
מורחים את שוק הטלה בתבלינים שמים בערך כוס מים מכסים עם נייר נייר פרגמנט ומלמעלה סוגרים עם ניר כסף , הניר פרגמנט שומר על הנוזלים ולא מיבש אותו מלמעלה..
-
4
אופים בתנור כחצי שעה על חום גבוהה מנימיכים ל- 180% כשעתיים וחצי מידי פעם פותחים ליבדוק עם חסר נוזלים ומוסיפים לפי הצורך .
-
5
בתאבון.
-
6
.
1
שוטפים היטב את השוק טלה מניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו.
2
מניחים את שוק הטלה בתבנית חד םעמית גדולה מסדרים מסביב את ראשי השום, הבצל והכרישה..
3
מורחים את שוק הטלה בתבלינים שמים בערך כוס מים מכסים עם נייר נייר פרגמנט ומלמעלה סוגרים עם ניר כסף , הניר פרגמנט שומר על הנוזלים ולא מיבש אותו מלמעלה..
4
אופים בתנור כחצי שעה על חום גבוהה מנימיכים ל- 180% כשעתיים וחצי מידי פעם פותחים ליבדוק עם חסר נוזלים ומוסיפים לפי הצורך .
5
בתאבון.
6
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים