בתוך קערה קטנה שמים את כל המרכיבים להכנת תערובת הבשר ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה..
2
לרוטב: בתוך סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הסלרי לעוד כ-2 דקות טיגון, מתבלים (פרט לאבקת מרק העוף) ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, לאחר שרתח מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים..
3
מכדררים כדורים קטנים מעיסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב, מבשלים עוד כ-25 דקות. ושיהיה בתאבון!!! .
1
בתוך קערה קטנה שמים את כל המרכיבים להכנת תערובת הבשר ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה..
2
לרוטב: בתוך סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הסלרי לעוד כ-2 דקות טיגון, מתבלים (פרט לאבקת מרק העוף) ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, לאחר שרתח מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים..
3
מכדררים כדורים קטנים מעיסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב, מבשלים עוד כ-25 דקות. ושיהיה בתאבון!!! .