אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

59,015
צפיות

קציצות עם סלרי מטריפות

המתכון של
קציצות עם סלרי מטריפות

טעם של עוד...

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לתערובת הקציצות
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • כ-2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים דק
  • צרור פיטרוזיליה קצוץ
  • 1 ביצה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • כפית בהרט (תבלין לקציצות)
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שמן
  • לרוטב
  • כ-4 גבעולי סלרי כולל העלים
  • 1 בצל
  • כ-3 כפות שמן לטיגון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה
  • כף אבקת מרק עוף
  • מלח ופלפל שחור
  • כליטר מים
אופן ההכנה
  • 1

    בתוך קערה קטנה שמים את כל המרכיבים להכנת תערובת הבשר ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה..


  • 2

    לרוטב: בתוך סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הסלרי לעוד כ-2 דקות טיגון, מתבלים (פרט לאבקת מרק העוף) ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, לאחר שרתח מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים..


  • 3

    מכדררים כדורים קטנים מעיסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב, מבשלים עוד כ-25 דקות. ושיהיה בתאבון!!! .


1

בתוך קערה קטנה שמים את כל המרכיבים להכנת תערובת הבשר ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה..


2

לרוטב: בתוך סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הסלרי לעוד כ-2 דקות טיגון, מתבלים (פרט לאבקת מרק העוף) ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, לאחר שרתח מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים..


3

מכדררים כדורים קטנים מעיסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב, מבשלים עוד כ-25 דקות. ושיהיה בתאבון!!! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים