תקציר המתכון: טעם של עוד...
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בתוך קערה קטנה שמים את כל המרכיבים להכנת תערובת הבשר ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה.
לרוטב: בתוך סיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הסלרי לעוד כ-2 דקות טיגון, מתבלים (פרט לאבקת מרק העוף) ומערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, לאחר שרתח מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים.
מכדררים כדורים קטנים מעיסת הבשר ומניחים בסיר עם הרוטב, מבשלים עוד כ-25 דקות. ושיהיה בתאבון!!!