אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,036
צפיות

תפוח אדמה בתנור ממולא בבשר טחון בתנור

המתכון של
תפוח אדמה בתנור ממולא בבשר טחון  בתנור

תפוח אדמה בתנור

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גרם בשר טחון
  • 4 פרוסות לחם יבש - 2 בצלים
  • 1/4 צרור פטרוזיליה ו 1/4 צרור כוסברה
  • סלסלה קטנה של פטריות טריות
  • מלח - פלפל - פפריקה אדומה -
  • 6 שיני שום
  • 1 כף של אריסה
  • 2 כפות של רסק עגבניות
  • 10 תפוחי אדמה גדולים
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את הלחם במים כמה דקות .


  • 2

    לסחוט את המים.


  • 3

    לקצוץ בצל אחד, הפטרוזיליה השום והכוסברה.


  • 4

    מכניסים את הבשר לקערה, מוסיפים את הירקות הקצוצים, את הלחם..


  • 5

    מתבלים ומוסיפים את האריסה - מערבבים היטב .


  • 6

    מקלפים את התפוח אדמה וחותכים אותם לשניים - מרוקנים את האמצע בעזרת כף.


  • 7

    שוטפים את תפוחי אדמה ומסדרים אותם במגש - לוקחים את הבשר הטחון ומגלגלים לאליפסה ומכניסים לתוך התפוח אדמה.


  • 8

    חותכים את הבצל השני ואת הפטריות לפרוסות דקות ומפזרים מסביב לתפוחי אדמה..


  • 9

    מוסיפים מעל כוס וחצי מים ואת הרסק עגבניות, שוב שמים קצת מלח, פלפל ופפריקה אדומה..


  • 10

    מכניסים לתנור על חום 200 מעלות למשך 50 דקות עד שעה ( לבדוק שהתפוח אדמה מבושל).


  • 11

    בתאבון ♥.


1

להשרות את הלחם במים כמה דקות .


2

לסחוט את המים.


3

לקצוץ בצל אחד, הפטרוזיליה השום והכוסברה.


4

מכניסים את הבשר לקערה, מוסיפים את הירקות הקצוצים, את הלחם..


5

מתבלים ומוסיפים את האריסה - מערבבים היטב .


6

מקלפים את התפוח אדמה וחותכים אותם לשניים - מרוקנים את האמצע בעזרת כף.


7

שוטפים את תפוחי אדמה ומסדרים אותם במגש - לוקחים את הבשר הטחון ומגלגלים לאליפסה ומכניסים לתוך התפוח אדמה.


8

חותכים את הבצל השני ואת הפטריות לפרוסות דקות ומפזרים מסביב לתפוחי אדמה..


9

מוסיפים מעל כוס וחצי מים ואת הרסק עגבניות, שוב שמים קצת מלח, פלפל ופפריקה אדומה..


10

מכניסים לתנור על חום 200 מעלות למשך 50 דקות עד שעה ( לבדוק שהתפוח אדמה מבושל).


11

בתאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים