תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להשרות את הלחם במים כמה דקות
לסחוט את המים
לקצוץ בצל אחד, הפטרוזיליה השום והכוסברה
מכניסים את הבשר לקערה, מוסיפים את הירקות הקצוצים, את הלחם.
מתבלים ומוסיפים את האריסה - מערבבים היטב
מקלפים את התפוח אדמה וחותכים אותם לשניים - מרוקנים את האמצע בעזרת כף
שוטפים את תפוחי אדמה ומסדרים אותם במגש - לוקחים את הבשר הטחון ומגלגלים לאליפסה ומכניסים לתוך התפוח אדמה
חותכים את הבצל השני ואת הפטריות לפרוסות דקות ומפזרים מסביב לתפוחי אדמה.
מוסיפים מעל כוס וחצי מים ואת הרסק עגבניות, שוב שמים קצת מלח, פלפל ופפריקה אדומה.
מכניסים לתנור על חום 200 מעלות למשך 50 דקות עד שעה ( לבדוק שהתפוח אדמה מבושל)
בתאבון ♥