1 כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט או אפשר להחליף בכף שטוחה מלח, לשיקולכם.
1 כפית פלפל שחור.
1/4 כפית מלח.
1/4 כפית בהרט (אפשר לוותר).
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה.
4 כפות גדושות קמח לבן או 4 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה.
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
1
מערבבים/לשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות היטב היטב (ממליצה ללוש כמה דקות טובות כמו שלשים בצק).
2
במחבת גדולה ורחבה (ממליצה מחבת טפלון) יוצקים שמן בגובה של כ- 1 ס"מ, מחממים היטב, ממלאים כף גדושה מהתערובת, מעבירים למחבת ומשטחים עם הכף ליצירת קציצות שטוחות מעט.
3
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום-זהבהב.
4
זהו מוכן! ממליצה להכניס את הקציצות לתוך פיתה או לאפה עיראקית עם טחינה, עמבה, סלט ירקות, ליד טרשי (חמוצים עיראקים) ויאללה לזלול. .
5
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מערבבים/לשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות היטב היטב (ממליצה ללוש כמה דקות טובות כמו שלשים בצק).
2
במחבת גדולה ורחבה (ממליצה מחבת טפלון) יוצקים שמן בגובה של כ- 1 ס"מ, מחממים היטב, ממלאים כף גדושה מהתערובת, מעבירים למחבת ומשטחים עם הכף ליצירת קציצות שטוחות מעט.
3
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום-זהבהב.
4
זהו מוכן! ממליצה להכניס את הקציצות לתוך פיתה או לאפה עיראקית עם טחינה, עמבה, סלט ירקות, ליד טרשי (חמוצים עיראקים) ויאללה לזלול. .