לןגן

ער'וק בלחם/קציצות בשר מהמטבח העיראקי של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 16/08/2017 | 19:15
ער'וק בלחם/קציצות בשר מהמטבח העיראקי של סבתא לאה

תקציר המתכון: במילה אחת "דלישס" - נחטפות מהמחבת איך שהן יוצאות חמות, כלום עבודה, כדאי נסו, בונוס גם רגישי הגלוטן יכולים להשתתף בחגיגה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים/לשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות היטב היטב (ממליצה ללוש כמה דקות טובות כמו שלשים בצק)

  2. במחבת גדולה ורחבה (ממליצה מחבת טפלון) יוצקים שמן בגובה של כ- 1 ס"מ, מחממים היטב, ממלאים כף גדושה מהתערובת, מעבירים למחבת ומשטחים עם הכף ליצירת קציצות שטוחות מעט

  3. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום-זהבהב

  4. זהו מוכן! ממליצה להכניס את הקציצות לתוך פיתה או לאפה עיראקית עם טחינה, עמבה, סלט ירקות, ליד טרשי (חמוצים עיראקים) ויאללה לזלול.

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה