תקציר המתכון: במילה אחת "דלישס" - נחטפות מהמחבת איך שהן יוצאות חמות, כלום עבודה, כדאי נסו, בונוס גם רגישי הגלוטן יכולים להשתתף בחגיגה.
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים/לשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות היטב היטב (ממליצה ללוש כמה דקות טובות כמו שלשים בצק)
במחבת גדולה ורחבה (ממליצה מחבת טפלון) יוצקים שמן בגובה של כ- 1 ס"מ, מחממים היטב, ממלאים כף גדושה מהתערובת, מעבירים למחבת ומשטחים עם הכף ליצירת קציצות שטוחות מעט
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום-זהבהב
זהו מוכן! ממליצה להכניס את הקציצות לתוך פיתה או לאפה עיראקית עם טחינה, עמבה, סלט ירקות, ליד טרשי (חמוצים עיראקים) ויאללה לזלול.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה