אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,649
צפיות

פירחי כרובית עטופה בבשר

המתכון של
פירחי כרובית עטופה בבשר

מנה מצוינת וטעימה..

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כרובית ממולאת
  • 1 ראש כרובית קטנה נקיה מפורקת לפרחים
  • מילוי
  • 3/4 קילו בשר טחון בקר
  • 3 כפות קמח מצה
  • כף שמן
  • 1/3 כפית אגוז מוסקט טחון או מגורד
  • חצי כוס פיטרוזליה קצוצה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/3 כפית פלפל שחור רגיל
  • 1/4 כפית כרכום
  • 1 ביצה
  • ללוש הייטב
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה..


  • 2

    לקחת פרח כרובית לקחת מעיסת הבשר ולעטוף מלמעלה הייטב כך שהפרח עצמו יהיה בתחתית הסיר...לסדר את כול הפרחים בסיר לשים 3 כפות שמן להניח על הלהבה ולכסות ל5 דקות ...


  • 3

    לערבב בקערה 2 כוסות מים .


  • 4

    3 כפות רסק עגבניות.


  • 5

    כף פפריקה.


  • 6

    1/4 כפית מלח.


  • 7

    קורט פלפל שחור.


  • 8

    1 לימון סחוט .


  • 9

    1 כף סוכר.


  • 10

    כף גדושה מרק עוף.


  • 11

    לערבב ולהוסיף לסיר לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים ....ולהגיש בהצלחה אורה.....


1

אופן ההכנה..


2

לקחת פרח כרובית לקחת מעיסת הבשר ולעטוף מלמעלה הייטב כך שהפרח עצמו יהיה בתחתית הסיר...לסדר את כול הפרחים בסיר לשים 3 כפות שמן להניח על הלהבה ולכסות ל5 דקות ...


3

לערבב בקערה 2 כוסות מים .


4

3 כפות רסק עגבניות.


5

כף פפריקה.


6

1/4 כפית מלח.


7

קורט פלפל שחור.


8

1 לימון סחוט .


9

1 כף סוכר.


10

כף גדושה מרק עוף.


11

לערבב ולהוסיף לסיר לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים ....ולהגיש בהצלחה אורה.....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים