לןגן

פירחי כרובית עטופה בבשר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 10/07/2017 | 06:17
פירחי כרובית עטופה בבשר

תקציר המתכון: מנה מצוינת וטעימה..

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה.

  2. לקחת פרח כרובית לקחת מעיסת הבשר ולעטוף מלמעלה הייטב כך שהפרח עצמו יהיה בתחתית הסיר...לסדר את כול הפרחים בסיר לשים 3 כפות שמן להניח על הלהבה ולכסות ל5 דקות ..

  3. לערבב בקערה 2 כוסות מים

  4. 3 כפות רסק עגבניות

  5. כף פפריקה

  6. 1/4 כפית מלח

  7. קורט פלפל שחור

  8. 1 לימון סחוט

  9. 1 כף סוכר

  10. כף גדושה מרק עוף

  11. לערבב ולהוסיף לסיר לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים ....ולהגיש בהצלחה אורה....