אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,566
צפיות

כבד בקר עם ריבת בצל

כבד בקר עם ריבת בצל

כבד בקר עם ריבת בצל

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הכבד: לצלות קילו הכבד מטעמי כשרות לא הרבה רק עד שהוא משנה את צבעו על מנת שלא יצא יבש. נטגן, 6 בצלים סגולים חתוכים לטבעות עד להשחמה נוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה נערבב הכל נוסיף את הכבד, נבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה ובתיאבון❤❤ אסתר אסולין💟
אופן ההכנה
  • 1

    הכבד: לצלות קילו הכבד מטעמי כשרות לא הרבה רק עד שהוא משנה את צבעו על מנת שלא יצא יבש. נטגן, 6 בצלים סגולים חתוכים לטבעות עד להשחמה נוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה נערבב הכל נוסיף את הכבד, נבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה ובתיאבון❤❤ אסתר אסולין💟.


1

הכבד: לצלות קילו הכבד מטעמי כשרות לא הרבה רק עד שהוא משנה את צבעו על מנת שלא יצא יבש. נטגן, 6 בצלים סגולים חתוכים לטבעות עד להשחמה נוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה נערבב הכל נוסיף את הכבד, נבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה ובתיאבון❤❤ אסתר אסולין💟.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים