הכבד: לצלות קילו הכבד מטעמי כשרות לא הרבה רק עד שהוא משנה את צבעו על מנת שלא יצא יבש. נטגן, 6 בצלים סגולים חתוכים לטבעות עד להשחמה נוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה נערבב הכל נוסיף את הכבד, נבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה ובתיאבון❤❤ אסתר אסולין💟
אופן ההכנה
1
הכבד: לצלות קילו הכבד מטעמי כשרות לא הרבה רק עד שהוא משנה את צבעו על מנת שלא יצא יבש. נטגן, 6 בצלים סגולים חתוכים לטבעות עד להשחמה נוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה נערבב הכל נוסיף את הכבד, נבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה ובתיאבון❤❤ אסתר אסולין💟.
1
הכבד: לצלות קילו הכבד מטעמי כשרות לא הרבה רק עד שהוא משנה את צבעו על מנת שלא יצא יבש. נטגן, 6 בצלים סגולים חתוכים לטבעות עד להשחמה נוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה נערבב הכל נוסיף את הכבד, נבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה ובתיאבון❤❤ אסתר אסולין💟.