לןגן

כבד בקר עם ריבת בצל

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 13/03/2017 | 08:51
כבד בקר עם ריבת בצל

תקציר המתכון: כבד בקר עם ריבת בצל

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכבד: לצלות קילו הכבד מטעמי כשרות לא הרבה רק עד שהוא משנה את צבעו על מנת שלא יצא יבש. נטגן, 6 בצלים סגולים חתוכים לטבעות עד להשחמה נוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם, חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה נערבב הכל נוסיף את הכבד, נבשל עוד כרבע שעה על אש נמוכה ובתיאבון❤❤ אסתר אסולין💟