הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמבשלים את הבשר במים עם 2 עלי דפנה(לא חובה) ומעט פלפל שחור גרוס.זה לוקח בערך שעתיים וחצי שלוש עד שהבשר רך. מוסיפים כל פעם מים שהבשר יהיה מכוסה.
מוציאים את הגוש בשר על קרש חיתוך ומצננים לחלוטין..
שומרים בצד את הציר בשר.
מטגנים בצל רצועות ומוסיפים את הפטריות והגזר..
מוסיפים תבלינים.
פורסים את הבשר לפרוסות ומסדרים בתוך הסיר.
מוסיפים קצת מים רותחים קצת מים מהציר בשר..
מוסיפים יין..
מוסיפים פטרוזילה וסוגרים את הסיר על להבה בינונית.
מבשלים 20 דק חצי שעה עד שהבשר ממש רך..
בתאבון :).