לןגן

בשר צלי עם פטריות

מאת: עינב גורלי, פורסם: 13/12/2016 | 07:54
בשר צלי עם פטריות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הבשר במים עם 2 עלי דפנה(לא חובה) ומעט פלפל שחור גרוס.זה לוקח בערך שעתיים וחצי שלוש עד שהבשר רך. מוסיפים כל פעם מים שהבשר יהיה מכוסה

  2. מוציאים את הגוש בשר על קרש חיתוך ומצננים לחלוטין.

  3. שומרים בצד את הציר בשר

  4. מטגנים בצל רצועות ומוסיפים את הפטריות והגזר.

  5. מוסיפים תבלינים

  6. פורסים את הבשר לפרוסות ומסדרים בתוך הסיר

  7. מוסיפים קצת מים רותחים קצת מים מהציר בשר.

  8. מוסיפים יין.

  9. מוסיפים פטרוזילה וסוגרים את הסיר על להבה בינונית

  10. מבשלים 20 דק חצי שעה עד שהבשר ממש רך.

  11. בתאבון :)