- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקשה מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קשה מאוד
מרכיבים
-
-
-
חצי חבילת פיטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה בשרה טחון עם הבצל והפטרוזיליה..
-
2
להוסיף מעט שמן ותבלינים: מלח, פלפל שחור, מעט ראס אל חנות או בהרת ולערבב היטב..
-
3
לקחת כדור מעיסת הבשר ולעשות צורה של קבב (אליפסה) ואז להכניס את מקל הקינמון לתוך הבשר..
-
4
להניח על תבנית אפיה ולאפות כרבע שעה על חום של 200 מעלות..
1
לערבב בקערה בשרה טחון עם הבצל והפטרוזיליה..
2
להוסיף מעט שמן ותבלינים: מלח, פלפל שחור, מעט ראס אל חנות או בהרת ולערבב היטב..
3
לקחת כדור מעיסת הבשר ולעשות צורה של קבב (אליפסה) ואז להכניס את מקל הקינמון לתוך הבשר..
4
להניח על תבנית אפיה ולאפות כרבע שעה על חום של 200 מעלות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים