לןגן

קבב על מקלות קינמון

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 07/12/2016 | 15:11
קבב על מקלות קינמון

תקציר המתכון: טעים ומרשים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה בשרה טחון עם הבצל והפטרוזיליה.

  2. להוסיף מעט שמן ותבלינים: מלח, פלפל שחור, מעט ראס אל חנות או בהרת ולערבב היטב.

  3. לקחת כדור מעיסת הבשר ולעשות צורה של קבב (אליפסה) ואז להכניס את מקל הקינמון לתוך הבשר.

  4. להניח על תבנית אפיה ולאפות כרבע שעה על חום של 200 מעלות.